~♥~ Annette Björkman ~♥~ - Såra mig hellre med sanningen, än gör mig glad av en lögn!

~♥~ Annette Björkman ~♥~

Såra mig hellre med sanningen, än gör mig glad av en lögn!

Säljmöte

Publicerad 2013-02-28 23:58:00 i Allmänt,

Fick en mycket givande och inspirerande lektion av några av våra
 Svensktillverkade produkter.
Knappt 20 minuter tog det att skruva ihop en krocksäker Svensktillverkad MIM bur
 
 
Vi avslutade kvällen med danstävling ;)
Har fått så många idéer och uppslag att jag skulle kunna jobba hela natten.
Nu går jag och lägger mig. Har tagit ledigt i morgon bara för att sova och ge kroppen en chans att hänga med.
Godnatt och tack alla underbara! 

Gandalf!

Publicerad 2013-02-27 21:14:30 i Allmänt,

I dag blev det ett sköt Bodypump-pass med söta Anna. Tack så jätte mycket Anna för tipsen och den goa värken i benen. Tror aldrig mina muskler har skakat så mycket som de gjorde idag och ont gjorde det.
Så gött!
 
Tack Ebba för kommentaren att jag liknade Gandalf ;) Får ta och raka mig tills nästa gång men pinnen släpper jag inte! Kram på dig Ebbis
 

Utmaningen!

Publicerad 2013-02-27 06:15:00 i Allmänt,

Då var det dags för den stora utmaningen. Visste att den skulle komma kanske inte att den skulle bli så tuff men vi har fixat värre saker och detta handlar ju faktiskt bara om pengar.
 
Denna månaden ser det ut som vi får leva på bara min lön. Då maken precis blivit arbetslös och A-kassan ser ut att strulat till allt ordentligt. Det verkar inte som om det kommer några pengar därifrån på ett tag. Det är tider som denna som man uppskattar de stora sakerna som att man lever och får vara frisk!
 

Så tacksam!

Publicerad 2013-02-26 22:26:00 i Allmänt,

Ännu en toppen dag på jobbet med mycket skratt (som vanligt)
Nästan ett helt Combatpass med bästa Ida
Snabbt hem i solnedgången sen blev det en underbar fotografering innan det var dags för.....
mig, badet och ett glas rött. Är så oerhört tacksam och glad över mitt liv och alla underbara människor som finns i det. ❤❤❤❤❤❤❤ dessa hjärtan är till er!

DIN BÄSTA TID NU

Publicerad 2013-02-25 22:39:00 i Allmänt, Kloka ord!,

DÄRFÖR ÄR DIN BÄSTA TID NU 

"Varför åker du 40 mil enkel resa för att gå på en fest?" 

Det fanns många anledningar. Dels för att Bodil fyllde 40 år. Samma Bodil som lärde mig prata när jag var dagbarn hos hennes familj i Matfors. Att kunna tala har jag ju haft viss nytta av, kan man säga. 

Men det enkla svaret var: Därför att min bästa tid är NU. 

Kära läsare. Jag skriver till dig här. Ja, just dig. Förstår du att även DIN bästa tid är NU? 

Kanske har du nyss kommit tillbaka till jobbet efter en härlig semestervecka. Eller en skön helg. Bomullsperioden är över. Det kan vara en grådaskig måndag där utanför när du läser detta. Fylld inkorg. Möten, samtal, jobba ikapp. Likväl är din bästa tid NU. 

Du må då och då känna att du har dina bästa dagar bakom dig och att det är långt till nästa. Det är fel, min vän. Din bästa tid är NU. 

Kanhända har du nyss förlorat och förlorat igen. Bara för att du tappat en rond betyder inte att matchen är över. Det spelar ingen roll. Din bästa tid är NU. 

Visst finns det tillfällen då det gör för ont. Smärta som sitter som ett skärsår i känslolandskapet kan få oss att längta bort från nuet, långt härifrån. Det här är ingen lätt sak att leva upp till, jag vet. Du kanske bara vill slippa leva så förbaskat. Men jag vill ändå be dig att inte bara slå bort det jag skriver. Varför? Därför att det här är det enda du har. Trots allt. 

Du är en naturkraft. Du ska vara fri att skapa. Se inte bara tillbaka på härliga minnen, utan se i huvudsak fram emot att få skapa nya. Det är din mänskliga rättighet att få må bra. Men du får hjälpa till lite själv också. 

När jag såg Bodil stå där på scenen på Folkets Hus i Matfors och hälsa oss välkomna till sin 40-årsfest, med vänner från olika tidsepoker och livsperioder, kändes det som att hon utstrålade den där naturkraften. Det var som att hon påminde oss alla: "Min bästa tid är NU. DIN bästa tid är nu. VÅR bästa tid är nu." 

Ibland får man göra något som kan likna en Copernicansk revolution, där man inte längre är situationens fånge. Eller föra ett krig mot vardagen, för att citera Lundell. Ett paradigmskifte. Streta emot. Konsten är att leva sju dagar i veckan, inte bara två. Det är dags att sluta ta allt för givet. Hur kan vi leva så här tafatt som vi ofta gör? Vad håller vi på med? 

Varför är vi inte mer tacksamma? Varför spritter det inte mer i kroppen? För tusan, vi är vid liv! Det är stort! 

Har man den inställningen, att din bästa tid är NU, då kan man också åka långt för att fira något. Då är svaret på frågan varför enkel. Då blir måndag bara ett ord, fyrtio mil bara ett stenkast och livet ett kort ögonblick som man får fånga och ta vara på. 

Det var allt för mig den här gången. Du behöver inte hålla med mig fullt ut, bara du kan ta med dig vad jag försöker säga här. Budskapet. Det räcker för mig. I´m outta here. 


Av: Olof Röhlander

Läckö slott

Publicerad 2013-02-23 18:48:00 i Allmänt,

Hade ett hemligt fotouppdrag på Läckö och passade på att fota lite miljöbilder. Gjorde dessa lite bilder med lite kuslig stämning bara för att prova något nytt ;)
Viktorias palats
 
 
Det blev en liten tur förbi Spiken
 
 
 

Så stolt!

Publicerad 2013-02-20 19:10:00 i Allmänt,

Världens bästa Emelie fick körkort idag! GRATTIS, GRATTIS GRATTIS.
Skickade lila tulpaner, hihi ser ut som de bytte färg i rymden ;)
Sen kom det flera underbara besked men de skall vi njuta lite av först innan ni får veta ;)
Vilken härlig dag! Det enda som saknas är lite träning, hm vilodag idag!
 

Måndag ❤

Publicerad 2013-02-04 20:53:00 i Allmänt,

Efter en hel helg av sovande med feber, ont lite här och var har jag äntligen fått träffa min underbara läkare. Det var början på öroninflammation, halsinfektion och så självklart bihålsinflammation. Haha tror Ebba knäckte mig, fast det vägrar jag att erkänna ;)

Nu blir det medicin och snart är jag på G igen ;) Längtar!
 
Fick i alla fall en mysig och rolig fredagskväll i Ryda.
❤ Tack Måns och Kirsi 
 
Sen kom även söta Emelie på besök och det låg Oboy överallt ;)
 
Efter en hård arbetsdag idag så kändes det underbart med ett skönt bad.

Äntligen fredag!

Publicerad 2013-02-01 06:37:00 i Allmänt,

Denna dag stavas: TRÄNINGSVÄRK
 
Inte nog med den goa träningsvärken så har en förkylning blommat ut. Klara sig halsen så blir det Danze kl 17.00 och sen en trevlig kväll i goda vänners sällskap. Har grundat med havregrynsgröt. Nu drar jag till jobbet för att dricka massor av varmt te. Vill inte bli sjuk!!!!! 
Trevlig kärleksfull dag!

Om

Min profilbild

En skön brud i sin absolut bästa ålder som tycker om att kramas. ♥ Lyckligt gift och stolt mamma till två söta söner som tyvärr snart flyttar hemifrån ;( Älskar du mig så lovar jag att älska dig ännu mer!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela