~♥~ Annette Björkman ~♥~ - Såra mig hellre med sanningen, än gör mig glad av en lögn!

~♥~ Annette Björkman ~♥~

Såra mig hellre med sanningen, än gör mig glad av en lögn!

Så coolt!

Publicerad 2013-07-31 23:00:50 i Allmänt,

Slog på EuroSport och vad finner jag där... Jo en skön kille med en cool peg! Anton Wejshag.

Tack för denna gång!

Publicerad 2013-07-31 17:18:05 i Allmänt,

Våra få men intensiva dagar håller på att ta slut och nu bär det snart av hem till sönerna och lite firande av Christoffer som fyller år 💖

Christiania

Publicerad 2013-07-30 16:50:24 i Allmänt,

Har strosat genom Köpenhamn i 6h gått närmare 2 mil. Sitter nu på hotellet och ser regnet ösa ner från skyn. Har ätit gott, sett en kajak slå runt, sett på den laglig hasch försäljning och så mycket mer.

Trökörna

Publicerad 2013-07-17 22:38:00 i Allmänt,

Har varit med maken i Trökörna kyrka. Tack vackra, skönsjungande Annie med vänner för en helt magisk kväll så glad för att du bjöd in mig. Vilken vacker kyrka, charmig präst med vacker sångröst och det bjöds på fika som alltid i Trökörna. Glömde jag säga att det var knöfullt! 

Då jag har varit i kyrkan så mycket det sista så hade jag inga synder att få förlåtna så jag såg till att alla er andras synder blev förlåtna istället. Så nu kan vi alla sova gott i natt. Kram ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Framsteg!

Publicerad 2013-07-10 20:50:00 i Allmänt, Kloka ord!,

Läste detta på Framsteg i dag!
..................................................
 
Det finns en person som jag arbetade tillsammans med en gång i tiden. Han har en oerhört negativ attityd till i stort sett allting. Lite då och då kommer ett mail till mig där det enda syftet är att berätta att allting är skit. Ibland kan jag tycka att hans mail är lite respektlösa. Inte för att han mailar, o nej, jag gillar att hjälpa människor. Det är istället det att det inte spelar någon roll vad man svarar. Det är alltid fel i alla fall. 

Det är nästan en absolut sanning att det inte går att hjälpa någon som inte vill ändras eller vill ha hjälp. Jag tror att han mailar eftersom han ser mig som något slags fiende. Han kommer dock aldrig någonstans med mig. Inte för att jag inte är mottaglig för andra människors negativa attityder, för det är jag. När det gäller honom så är jag dock så medveten att det finns en 100%ig mur mot hans attityd.

En gång frågade han hur jag kan vara med i facebook. Fattar jag inte hur mycket pengar dom som äger facebook tjänar... Jag kontrade genom att spegla: Hur kan du dricka whisky... (en av hans passioner) fattar du inte hur mycket pengar de tjänar... Han svarade att det finns en hel del Whiskyhus som går dåligt... Jag svarade: så du dricker alltså bara whisky från de företag som går dåligt? Men det gjorde han inte... 

För ett år sedan sedan ställde jag ett ultimatum till honom. Jag förklarade att bara för att vi arbetade tillsammans för 11 år sedan så äger han inte per automatik rätten att fortsätta att ha en kontakt med mig. Förklarade också att jag upplever att han har allvarliga problem med sitt sätt att se på världen, att jag inte har behörighet att bedöma huruvida det är ett sjukdomstillstånd eller inte men att det finns personer som har kompetens att fastställa om så är fallet. Förklarade också att om han ville ha min hjälp så finns jag här men då måste han vara öppen för nya tankar och inte leta fel i allting. 

Fick ett mail av honom några månader efter det där det stod:

Hur länge måste man vara positiv innan det händer något?

Jag svarade: Vad är det du vill skall hända?

Hans fråga är verkligen inte ovanlig på något sätt. Människor som har en negativ attityd skapar en identitet genom den attityden. Varje gång man försöker ändra på den känner de sig hotade. Ibland känns det som om de har synen att den där positiva attityden är något som man provar på ett tag för att komma vidare men sedan kan man gå tillbaka till det gamla invanda igen. Lite på samma sätt som alla som vill gå ner i vikt... Man skall äta snålt ett par månader så man kan gå tillbaka till det gamla igen. Hur bra fungerar det egentligen? 

Hur länge måste man vara positiv innan det händer något?

Det går inte att svara på. 2 dagar? 3 veckor? 1 år? 

Mitt svar blev: Hela livet! 

Bara för att man har ett konstruktivt och mer användbart sätt att se på världen så innebär det inte att alla drömmar blir till verklighet och att man aldrig mer får några problem. Det som händer är att resan blir drägligare och mera njutbar oavsett om det går bra eller dåligt.

För mig är det så att när jag vill ha en bra attityd som minst det är då jag behöver den som mest. Du har aldrig haft en bra attityd förgäves eller i onödan. En god attityd gör livet ännu mer värt att leva! Så är det bara!

/Jesper Caron

Tack alla för en underbar helg!

Publicerad 2013-07-07 20:47:00 i Allmänt,

Tack Per-Inge och Linda (bilden fastnade i censuren!)
 
 
Tack Emelie
 
 
 
 
Tack min familj!
 
 
Vad är ett avstånd på 500mil när man ser samma sol och skype finns <3
 
Tack Hjalmar & CO
 
Godnatt!

"Wake Me Up"

Publicerad 2013-07-04 07:19:00 i Allmänt, Kloka ord!,

"Wake Me Up"

Feeling my way through the darkness
Guided by a beating heart
I can't tell where the journey will end
But I know where to start
They tell me I'm too young to understand
They say I'm caught up in a dream
Life will pass me by if I don't open up my eyes
Well that's fine by me

So wake me up when it's all over
When I'm wiser and I'm older
All this time I was finding myself
And I didn't know I was lost


I tried carrying the weight of the world
But I only have two hands
I hope I get the chance to travel the world
But I don't have any plans
Wish that I could stay forever this young
Not afraid to close my eyes
Life's a game made for everyone
And love is the prize

So wake me up when it's all over
When I'm wiser and I'm older
All this time I was finding myself
And I didn't know I was lost


I didn't know I was lost
I didn't know I was lost
I didn't know I was lost
I didn't know I was lost

Sambotest!

Publicerad 2013-07-03 21:54:00 i Allmänt,

Träffade min man för 24 år sedan.
Vi träffades i 3 dagar sen flyttade vi ihop och testet sa:
 
blev nyfiken ;)
och det gjorde jag ;)
Får jag flytta till NEW YORK nu <3

Om

Min profilbild

En skön brud i sin absolut bästa ålder som tycker om att kramas. ♥ Lyckligt gift och stolt mamma till två söta söner som tyvärr snart flyttar hemifrån ;( Älskar du mig så lovar jag att älska dig ännu mer!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela